+31 650469818 info@quintanaroo.nl

Maatwerk, Uiteraard wilt U uw fiets geheel op maat afgesteld hebben, of naar eigen wens opgebouwd hebben en wellicht zelfs in uw eigen voorkeur kleuren gespoten hebben, of wellicht allen wat extra accessoires toegevoegd/vervangen hebben ? Wij maken het mogelijk.

We beginnen altijd met een Bikefit, zodat we als eerste bepalen welk frame, frame maat en geometrie het beste bij U past, daarna gaan we kijken of en hoe we de fiets zo kunnen opbouwen zodat deze precies aan uw wensen voldoet.
bikefit

Profile Design

Profile Design is net als Quintana Roo al jaren een merk dat zich richt op de triathlon. Naast de al om bekende sturen en opzet sturen maken ze ook drinksystemen, wielen, en andere op de triathlon fiets gerichte accessoires. Wij als dealer kunnen alles van dit merk toevoegen aan uw fiets.

X-Lab

X-Lab is een van de top merken wat betreft hydratie systemen op je triatlon fiets. Naast het superieure design is gebruikers gemak een van de speerpunten van dit merk. Daarom werken ook zij samen met top triatleten voor het juiste resultaat. Een goede reden om dit in ons programma op te nemen.

ISM zadels

Ook hiervoor geldt de kwaliteit, deze zadels zijn zo comfort verhogend, tijdens de lange fiets ritten, dat ze op een aantal van onze fietsen al standaard gemonteerd zijn. Maar we monteren er graag een voor U op uw fiets. Test zadels aanwezig.

Cobb Cycling zadels

Cobb cycling, DE zadels ontworpen door een van Amerika’s grootste goeroe van de bikefitting. Zeer speciaal gericht op met name de triathleten maar zeker ook zeer geschikt voor zowel race fiets als moutainbike.

We monteren er graag een voor U op uw fiets.

Test zadels aanwezig.

Tijdens een bikefit of een zadelfit kunt U elk gewenst model uitproberen, daarna is het mogelijk om met het testzadel een tijdje te rijden om zeker te weten dat deze ook bij langer gebruik goed zit.
Pas dan schaft U hem aan.

 

Pro Salton Sportswear

ProSalton is een merk dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van hoogwaardige kwaliteit sportkleding. Door de kwaliteit van de producten sluiten deze mooi aan bij onze fietsen, de beste kwaliteit voor een goede prijs. De kleding is te bestellen vanaf 1 stuk, met bestaand of nieuwe design, alles is mogelijk, elk kledingstuk is per stuk geheel naar eigen wensen aan te passen. Ideaal voor verenigingen of groepen, maar zeker ook voor evenementen of gewoon voor individuele sporters.